Salata de icre imitate

Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cind apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecind, pina ce pasta devine potrivit de co

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca cu apa
  • 4 linguri de gris
  • 7 linguri pasta de peste
  • 2 lingurite de boia
  • 100 g ulei
  • 7 lingurite de otet sau lamaie
  • o ceapa mijlocie
  • cateva masline

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cind apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecind, pina ce pasta devine potrivit de consistenta.

Se da la o parte, si dupa ce s-a racorit, se freaca, punind pasta de peste, boia pentru culoare, si ulei ca la orice salata.

Se potriveste de acru si de sarat, se adauga ceapa taiata si se aseaza pe o farfurie, punand citeva masline imprejur.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Drob de ciuperci

Supa de mazare boabe cu galuste

Pilaf de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...