Cartofii fierti si decojiti se taie bucatele. Legumele se pun direct inghetate int-o craticioara cu capac la foc mic, cand se absoarbe apa se pune put
Cartofii fierti si decojiti se taie bucatele. Legumele se pun direct inghetate int-o craticioara cu capac la foc mic, cand se absoarbe apa se pune putin ulei de masline si se lasa sa se gratineze. Ceapa se taie marunt. Se amesteca toate impreuna cu pestele, maslinele, sucul de la 1/2 de lamaie, 1 lingura de ulei, sare si piper.
Se pun frunzele de salata pe fundul unui castron, se rastoarna cu grija salata. Se decoreaza cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Salata de peste afumat a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata verde cu parmezan,
Salata picanta cu mozzarella,
Salata verde cu pui
Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj