Salata de peste afumat

Se pune pestele la desarat in apa calduta, pentru cateva ore, se clateste de cateva ori si se pune sa fiarba in apa, cu boabe de piper si frunze de da

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste afumat
  • 2 frunze de dafin
  • cateva boabe de piper
  • mujdei
  • 1 jumatate cescuta otet

Mod de preparare

Se pune pestele la desarat in apa calduta, pentru cateva ore, se clateste de cateva ori si se pune sa fiarba in apa, cu boabe de piper si frunze de dafin. Se scoate, se asaza pe salatiera.
Se serveste, dupa ce s-a racit, cu mujdei si putin otet.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Galuste cu prune

Zacusca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide