Salata de scrumbii sarate cu ceapa

Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau laptii si se tin in apa putin calduta timp de 5-6 ore. Se spala apoi in apa rece, se cur

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 scrumbii mijlocii
  • 3 cepe mari
  • 100 gr. masline
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet

Mod de preparare

Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau laptii si se tin in apa putin calduta timp de 5-6 ore. Se spala apoi in apa rece, se curata de pielita tragind-o de la cap spre coada, se scoate sira spinarii cu toate oasele mari, se taie in bucati late de doua degete care se aranjeaza apoi una linga alta pe o farfurie lunga, astfel incit sa dea impresia ca scrumbiile sint intregi. Ceapa dinainte curatata si tinuta in apa rece, se taie, cu un cutit bine ascutit, rotogoale cit se poate de subtiri. Se asaza rotogoalele in jurul pestelui, iar peste ele maslinele fara simburi. Se stropeste cu ulei si otet.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...