Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii s
Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii subtiri de tot.
Se oparesc cu otet (daca este prea acru otetul se indoieste cu apa) si se amesteca cu foi de marar alese si spalate, si cu cozi de ceapa verde taiata marunt.
Inainte de a servi se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Biftec cu ciuperci la gratar
Friptura de vita la cuptor
Varza calita
Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj