Salata de tiri

Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii s

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 tiri
  • 3 linguri de otet
  • 3 linguri de ulei
  • 6 legaturi de marar
  • 1 legatura de ceapa verde

Mod de preparare

Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii subtiri de tot.

Se oparesc cu otet (daca este prea acru otetul se indoieste cu apa) si se amesteca cu foi de marar alese si spalate, si cu cozi de ceapa verde taiata marunt.

Inainte de a servi se adauga uleiul.
Pofta buna!

Alte retete recomandate:

Biftec cu ciuperci la gratar

Friptura de vita la cuptor

Varza calita

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert gofre cu visine

Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...

Desert gofre cu visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca