Salata de ton

Se rad pe razatoarea mare morcovul, telina si sfecla rosie coapta. Se amesteca tonul din conserva cu porumbul, maslinele feliate, castraveciorii taia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 conserva de porumb boabe
  • dulce
  • 1 telina mijlocie
  • 2-3 morcovi potriviti
  • 1 sfecla rosie coapta
  • 3-4 castraveciori murati mijlocii
  • 150 g masline feliate
  • maioneza dupa gust
  • optional curry
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Se rad pe razatoarea mare morcovul, telina si sfecla rosie coapta.

Se amesteca tonul din conserva cu porumbul, maslinele feliate, castraveciorii taiati cubulete, maioneza si verdeata tocata cat mai marunt.

Se adauga legumele rase, se mai amesteca pentru omogenizare, se asezoneaza cu sare si piper, iar cine doreste poate adauga si curry.
Daca aveti musafiri, se asaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie cu felii de masline, castraveciori murati, frunze de patrunjel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...