Se rad pe razatoarea mare morcovul, telina si sfecla rosie coapta. Se amesteca tonul din conserva cu porumbul, maslinele feliate, castraveciorii taia
Se rad pe razatoarea mare morcovul, telina si sfecla rosie coapta.
Se amesteca tonul din conserva cu porumbul, maslinele feliate, castraveciorii taiati cubulete, maioneza si verdeata tocata cat mai marunt.
Se adauga legumele rase, se mai amesteca pentru omogenizare, se asezoneaza cu sare si piper, iar cine doreste poate adauga si curry.
Daca aveti musafiri, se asaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie cu felii de masline, castraveciori murati, frunze de patrunjel.
Pentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D
Toba de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj