Salata de ton

Pestele ton se scoate din cutie si se stoarce de sucul propriu, se pune peste zeama de la o jumatate de lamaie, putina sare, piper, cus-cusul fiert, r

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • un iaurt mic Cremosso
  • 4-5 linguri de maioneza (de preferat vegetala din comert)
  • 5 linguri de cuc-cus
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • putin piper
  • sare
  • marar verde taiat foarte marunt (aproximativ o lingura)
  • 200 gr. porumb fiert dulce

Mod de preparare

Pestele ton se scoate din cutie si se stoarce de sucul propriu, se pune peste zeama de la o jumatate de lamaie, putina sare, piper, cus-cusul fiert, racit si strecurat de apa, porumbul fiert si racit sau din conserva, sau congelat, marar verde, iaurtul si maioneza. Se amesteca bine componentele si se lasa la rece 1-2 ore dupa care se serveste.

Toate ingredientele trebuie sa fie bine racite si trecurate bine de apa.
Se serveste simplu sau cu paine prajita.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...