Salata de ton cu celery

Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie cubulete. Firele de celery se inlatura fru

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof mare sau 2 mai mici
  • 3-4 fire de celery
  • 2 oua fierte tari
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 cutie de ton in ulei
  • sare

Mod de preparare

Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie cubulete. Firele de celery se inlatura frunzele, se spala si se toaca foarte marunt. Ouale se toaca si ele marunt. Tonul se scurge de ulei. Intr-un castron mare se amesteca toate ingredientele.
Se poate servi atat pe farfurie cat si intr-un bol, ornate cu salata verde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca