Se fierb ciupercile in apa cu sare cam 15 min. se scurg si se pun intr-o salatiera. Se prepara o marinata din sucul de la o lamaie, o jumatate de paha
Se fierb ciupercile in apa cu sare cam 15 min. se scurg si se pun intr-o salatiera. Se prepara o marinata din sucul de la o lamaie, o jumatate de pahar de ulei de masline, piper, se toarna peste ciuperci. Se toaca marunt usturoiul si se amesteca cu uleiul de masline ramas si cu rosiile taiate in cubulete, se taie ceapa fin si se amesteca cu ciupercile marinate si cu tonul din conserva.
Se serveste pe un pat de salata verde incadrat de orez fiert ( optional ) si ornat cu felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa