Punem icrele la desarat sau le lasam citeva zile cu sare, in cazul in care sint nesarate. Grisul se pune la fiert in apa care clocoteste si se fierbe
Punem icrele la desarat sau le lasam citeva zile cu sare, in cazul in care sint nesarate.
Grisul se pune la fiert in apa care clocoteste si se fierbe
5 minute, dupa care se iasa sa se raceasca. Se pun icrele intr-un castron adine, se amesteca cu grisul bine scurs si se adauga ulei treptat, amestecind energic cu o lingura de lemn.
Cind uleiul s-a incorporat bine, se toaca ceapa marunt; se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce
bine, dupa care se pune peste icre.
Se adauga si zeama de la jumatate de lamiie, se mai freaca citeva minute si se asaza icrele pe un platou.
Se orneaza cu jumatati de masline sau cu felii subtiri de lamiie si se servesc in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta
Pangasius file
Zacusca de peste
Zacusca de ciuperci
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj