Salata din icre de stiuca

Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g icre de stiuca
  • 500 ml ulei
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lamiie
  • citeva masline
  • sare

Mod de preparare

Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamiie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn.

Cind amestecul este omogen, se toaca ceapa marunt, se

freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce sau se scurge citeva minute.

Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura citeva minute, dupa care se pun pe o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.
Aceasta reteta poate fi pregatita ca aperitiv

Placinta

Clatite

Mancare cu peste

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos