Separat punem la fiert: cartofii, morcovul si oiuale. Intre timo tocam sprotul. Cand sunt fierte legumele se Se pun la fiert cartofii morcovul si oua
Separat punem la fiert: cartofii, morcovul si oiuale. Intre timo tocam sprotul. Cand sunt fierte legumele se
Se pun la fiert cartofii morcovul si ouale. Sprotul se taie cubulete mici. Cand s-au racit legumele se dau prin razatoarea mare iar albusul se toaca marunt.
Pe un platou se aseaza in staruri: sprotul, 1/2 cartofi, 1/2 morcovi, 1/2 albus, 1/2 maioneza, 1/2 galbenus faramitat.
Repetam straturile in afara de albus si galbenus. Deasupra maionezei se pune albusul si dupa aceea galbenusul.
Alte retete recomandate
Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...
Aperitiv langosi cu branza sarataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj