Salata mimoza

Separat punem la fiert: cartofii, morcovul si oiuale. Intre timo tocam sprotul. Cand sunt fierte legumele se Se pun la fiert cartofii morcovul si oua

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr sprot afumat
  • 5 cartofi
  • 3 morocovi
  • 5 oua
  • maioneza

Mod de preparare

Separat punem la fiert: cartofii, morcovul si oiuale. Intre timo tocam sprotul. Cand sunt fierte legumele se

Se pun la fiert cartofii morcovul si ouale. Sprotul se taie cubulete mici. Cand s-au racit legumele se dau prin razatoarea mare iar albusul se toaca marunt.

Pe un platou se aseaza in staruri: sprotul, 1/2 cartofi, 1/2 morcovi, 1/2 albus, 1/2 maioneza, 1/2 galbenus faramitat.

Repetam straturile in afara de albus si galbenus. Deasupra maionezei se pune albusul si dupa aceea galbenusul.


Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii