Se ia un platou mare. Se spala salata si se aseaza pe platou un pat din frunze de salata. In mijlocul platoului se rastoarna usor tonul maruntit, pas
Se ia un platou mare.
Se spala salata si se aseaza pe platou un pat din frunze de salata. In mijlocul platoului se rastoarna usor tonul maruntit, pastradu-se forma conservei. De jur-imprejurul tonului se aseaza porumbul din conserva, ardeiul gras rosu-verde-galben combinat taiat julien.
Apoi se aseaza ceapa taiata cubulete mici. Peste toate acestea se pune zeama de la lamaie si se presara putina sare.
Pofta Buna!
Servim pe un platou rece, ca aperitiv sau fel principal.
Alte retete de salata recomandate:
Salata de ciuperci
Salata de cruditati
Salata bulgareasca
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj