Insalata di riso e tono

Se fierbe orezul, se strecura lasand sa se raceasca. Se marunteste tonul, se taie cubulete rosile si mozzarella. Se amesteca totul intr-o insalatiera

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 150 gr ton in conserva
  • 100 gr fasole boabe alba fiarta
  • 2 rosi
  • 1 mozzarella
  • frunze de basilico
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul, se strecura lasand sa se raceasca. Se marunteste tonul, se taie cubulete rosile si mozzarella. Se amesteca totul intr-o insalatiera adaugand orezul si fasolea, busuiocul tocat, condimentand cu un sos facut din lamaie, ulei, sare, piper.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...