Se spala andivele se-ndeparteaza partile amare (frunzele verzi din varf) si partile dure. Se taie in rondele. Se stropesc cu suc de
Se spala andivele se-ndeparteaza partile amare (frunzele verzi din varf) si partile dure.
Se taie in rondele.
Se stropesc cu suc de lamaie.
Se pregatesc si cartofi: se curata ,se spala si se taie bucati. Se pun intr-un vas cu dispozitv de fierbere in aburi. Se fierb 10 min, apoi se adauga rondelele de andive si se mai fierbe in continuare 10 min.
Se mixeaza apoi totul.
Se adauga smantana, piperul si nuca de Muscat (nucusoara) rasa. Se amesteca si stafidele. Se serveste decorat cu patrunjel verde.
Cartofii si mirodenile schimba gustul amarui al andivelor. Nucusoara si da o savoare speciala piureului.
Reteta propusa de Higeia
Pentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa