Se curata salata si se desface in frunze. Miezul salatei se pastreaza restul se taie fasii late de 1 cm si se pun in salatiera. Se amesteca cu felii
Se curata salata si se desface in frunze. Miezul salatei se pastreaza restul se taie fasii late de 1 cm si se pun in salatiera.
Se amesteca cu felii subtiri de ardei gras si felii de rosii. Usturoiul se taie marunt, se pune peste restul legumelor; amestecul se sareaza si se pipereaza dupa
gust.
Se stropeste cu ulei fierbinte, se orneaza salata cu rondele de ou fiert tare, se presara cu marar tocat.
Se serveste imediat langa cartofi prajiti si ochiuri sau langa alte mancaruri de legume.
Pofta buna!
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj