Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie cubulete. Telina, sfecla si morcovul, dupa ce se curata se taie in betisoare subtiri. Branz
Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie cubulete. Telina, sfecla si morcovul, dupa ce se curata se taie in betisoare subtiri. Branza si sunca se taie in cuburi mici. Patrunjleul se toaca marunt. Se pun toate intr-un bol si se toarna peste smantana amestecata cu sare si piper. Se amesteca usor sa se acopere toate legumele cu smantana.
Se pastreaza la rece pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti