Salata cu rosii, ardei si anghinare

Se fierb ouale tari, se curatata, apoi se taie in sferturi. Se spala foarte bine frunzele de papadie si se rup. Se curata anghinarele de cozi si de fr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o mina buna de frunze tinere de papadie
  • 2 miini de anghinare
  • 2 buc. rosii mari
  • 1 buc. ardei gras
  • 1 lamiie
  • 2 oua
  • 1 lingura de mustar
  • o cescuta de ulei
  • o lingura de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curatata, apoi se taie in sferturi. Se spala foarte bine frunzele de papadie si se rup. Se curata anghinarele de cozi si de frunze, se taie felii late de 1 cm si se pun sa fiarba in apa usor sarata. Cind s-au racit, se taie feliile de anghinare in bastonase. Intr-un castron se combina mustarul cu otetul, sarea, piperul, apoi, frecind, intocmai ca la maioneza, se pune picurat uleiul. Se taie rosiile si ardeii, se pun peste oua, anghinare si papadie si se asezoneaza salata cu sosul de mustar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide