Salata de anghinare cu maioneza

Se fierb anghinarele intregi, se taie in bucati si se pun in supa sau in apa cu cepele, cu piper, sare, vinul, frunza de dafin, suc de lamaie si verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 anghinare mici
  • 6 cepe mici
  • 1 paharel vin alb
  • 1 pahar ulei
  • 5 boabe de piper
  • 1 frunza de dafin
  • suc de lamaie
  • verdeturi tocate
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb anghinarele intregi, se taie in bucati si se pun in supa sau in apa cu cepele, cu piper, sare, vinul, frunza de dafin, suc de lamaie si verdeturi tocate. Dupa ce au fiert, anghinarele se scurg si se servesc cu maioneza.
Se servesc reci.

Alte retete:

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Ciorba radauteana

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno

 Este o reteta vazuta undeva- candva. Una dintr-acelea ce te bantuie si nu te lasa sa dormi pana nu o prepari !!! Deci:...

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii