Se curata castravetii, se taie in lungime si li se scoate mijlocul cu semintele pentru ca acestea inmoaie salata de castraveti. Se presara cu putina s
Se curata castravetii, se taie in lungime si li se scoate mijlocul cu semintele pentru ca acestea inmoaie salata de castraveti. Se presara cu putina sare si se lasa aaa 20 minute sa-si lase zeama. Se scurg, se taie felioare, apoi se taie si ceapa felioare foarte subtiri. Se face sosul din ulei batut cu putin otet, patrunjel verde tocat marunt, putin tarhon tocat si sare si se toarna peste castravetii amestecati cu ceapa.
Se serveste langa manacarurile cu carne si legume.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor
Tocanita de pui
Cartofi la cuptor
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj