Salata de cruditati de post

Salata de cruditati este un aperitiv excelent pentru mesele festive sau poate fi consumata drept garnitura pentru fripturi la cuptor.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 4 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 lingura cu otet
  • 4 morcovi medii
  • 2 radacini de telina medii
  • 1 sfecla mare rosie de 300 de grame
  • 2 ridichi negre
  • 4 mere potrivite
  • putina verdeata proaspat tocata.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala legumele foarte bine, se curata de coaja, dupa care se dau pe razatoarea marunta. Se amesteca intr-un bol si se adauga ingredientele pentru dressing: ulei, sare si otet. La final, se presara o mana de verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Salata de cruditati se serveste rece, ca atare sau garnitura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca