Salata de dovlecei

Este o salata hranitoare se poate manca simpla sau ca si garnitura langa o friptura la gratar

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel potrivit de mare de preferat mai lunguiet
  • 1 capatana de usturoi crud
  • sare
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il stergem, nu-l curatam de coaja si il taiem rondele subtiri. Rondelele le saram si apoi le asezam in tigaia drycooker, le lasam cca 2 minute pe fiecare parte sa se coaca.

Intr-un vas de yena asezam strat de dovlecel, presaram usturoi tocat, apoi dovlecel, pana terminam si usturoiul si dovleceii. Peste vas asezam un capac si lasam cca. 15 minute, sa se imbine aromele, apoi adaugam ulei si otet, in functie de gusturi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide