Salata de fasole

Morcovii fierti, telina si marul se taie in cubulete, iar salata verde se taie fideluta lata. Amestecati aceste legume cu fasolea si cu urmatorul dres

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva fasole boabe in suc propriu (250 g fasole fiarta)
  • 100 g morcov (cca. 2-3 buc.)
  • 1 mar mare (de preferinta verde sau galben)
  • 1 salata verde
  • 3 linguri ulei (de pref. de masline)
  • 1/2 lingurita mustar
  • suc de lamaie dupa gust
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Morcovii fierti, telina si marul se taie in cubulete, iar salata verde se taie fideluta lata. Amestecati aceste legume cu fasolea si cu urmatorul dressing: curatati cateii de usturoi, zdrobitii bine adaugand si putina sare. Apoi frecati usturoiul cu mustar si adaugati zahar dupa gust. Adaugati apoi uleiul si zeama de lamaie. Dressingul este gata. Ornati salata cu verdeata proaspata (patrunjel, cimbru, marar dupa gust).
E foarte buna cu paine de secara.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...