Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie in bucati nu prea mici, se presara cu sare si se amesteca. Fasolea se fierbe in apa cu sare. Se scot samburii din masline. Se aranjeaza pe un platou fasolea verde, in mijloc, se inconjoara de cartofi, deasupra peste cartofi se asaza felii de rosii iar intre fasole si cartofi un rand de capere si masline. Se toarna deasupra sosul preparat din otet, ulei, sare, piper si patrunjel verde tocat arunt.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Zacusca
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti