Salata de fasole verde cu usturoi si verdeata

Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-o salatiera. Se stropeste – calda fiind inca – cu uleiul. Dupa ce se rac

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. fasole verde
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • marar si patrunjel verde tocat
  • sare
  • eventual ceapa verde

Mod de preparare

Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-o salatiera. Se stropeste – calda fiind inca – cu uleiul. Dupa ce se raceste, se adauga verdeata, mujdeiul de usturoi si ceapa. Se amesteca totul si se tine putin la rece inainte de a fi servita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac varianta N

Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...

Cozonac varianta N
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca