Frunze de sfecla, rosii si verzi ( chard, bette, bietole, beta vulgaris) Mizuna sau Frunze de rapita japoneza (Brassica rapa) Mache (Valerianella locu
Frunze de sfecla, rosii si verzi ( chard, bette, bietole, beta vulgaris)
Mizuna sau Frunze de rapita japoneza (Brassica rapa)
Mache (Valerianella locusta)
Cicoare (frisee, Cichorium endivia)
Radicchio (cicoare cu frunze rosii, Cichorium intybus)
Arugula (rocket, rochette, rucola)
Spanac
Peste frunze pun ulei bun de masline si otet balsamic si o servesc la fripturi si alte feluri pricipale sau ca un fel de sine statator.
Se mai pot adauga miez de nuca, pere sau gorgonzola.
se serveste cu friptura
O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.
Tocanita de vara cu vinete si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa