Salata de legume

Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca. Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 200 gr mazare
  • 3 morcovi
  • 2 pastranaci
  • 1 telina
  • 1/2 de lamaie
  • maioneza cat cuprinde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca.

Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sare, piper si maioneza, se pun zeama de lamaie si se amesteca bine.

Daca este necesar se mai pune zeama de lamaie sau, dupa caz, sare si/sau piper.


Se serveste alaturi de un gratar de pui.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide