Salata de legume

Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca. Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 200 gr mazare
  • 3 morcovi
  • 2 pastranaci
  • 1 telina
  • 1/2 de lamaie
  • maioneza cat cuprinde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca.

Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sare, piper si maioneza, se pun zeama de lamaie si se amesteca bine.

Daca este necesar se mai pune zeama de lamaie sau, dupa caz, sare si/sau piper.


Se serveste alaturi de un gratar de pui.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...