Salata de legume

Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca. Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 200 gr mazare
  • 3 morcovi
  • 2 pastranaci
  • 1 telina
  • 1/2 de lamaie
  • maioneza cat cuprinde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca.

Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sare, piper si maioneza, se pun zeama de lamaie si se amesteca bine.

Daca este necesar se mai pune zeama de lamaie sau, dupa caz, sare si/sau piper.


Se serveste alaturi de un gratar de pui.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa si doi ani de bucataras

Parca ieri mi-am facut si eu cont aici, ce repede a trecut timpul! Si parca va cunosc de un car de ani, asa mi se pare...

Paine de casa si doi ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii