Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca. Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sa
Se curata si se fierb legumele. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca.
Se pun in castron, taiate cubulete sau date pe razatoarea mare, se adauga sare, piper si maioneza, se pun zeama de lamaie si se amesteca bine.
Daca este necesar se mai pune zeama de lamaie sau, dupa caz, sare si/sau piper.
Se serveste alaturi de un gratar de pui.
Alte retete recomandate:
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti