Salata de porumb cu maioneza

Se fierbe porumbul in apa dulce-sarata si se amesteca cu sos tartar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g porumb dulce
  • Jumatate de portie sos tartar

Mod de preparare

Se fierbe porumbul in apa dulce-sarata si se amesteca cu sos tartar.
Se serveste rece si proaspata. Se pastreaza la firgider.

Iarna se poate folosi conserva de porumb; in acest caz nu mai necesita fierbere. Se strecoara apa si porumbul rece se amesteca cu sosul tartar

Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...