Salata de porumb cu maioneza

Se fierbe porumbul in apa dulce-sarata si se amesteca cu sos tartar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g porumb dulce
  • Jumatate de portie sos tartar

Mod de preparare

Se fierbe porumbul in apa dulce-sarata si se amesteca cu sos tartar.
Se serveste rece si proaspata. Se pastreaza la firgider.

Iarna se poate folosi conserva de porumb; in acest caz nu mai necesita fierbere. Se strecoara apa si porumbul rece se amesteca cu sosul tartar

Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide