Salata de praz

Se curata si se spala prazul, se taie rondele sau bucati nu prea mari si se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot. Cind este gata, prazul se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire de praz
  • 2-3 linguri ulei
  • 1-2 linguri otet
  • masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata si se spala prazul, se taie rondele sau bucati nu prea mari si se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot. Cind este gata, prazul se scoate intr-o salatiera si se lasa deoparte pina se raceste; se gusta de sare si, daca mai este nevoie, se mai adauga, se pipereaza dupa gust si se stropeste cu ulei si otet. Se amesteca salata cu grija ca sa nu se sfarime prazul si se garniseste deasupra cu jumatati de masline aranjate in diferite modele.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu visine si cirese

Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...

Desert prajitura pufoasa cu visine si cirese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca