Se curata si se spala prazul, se taie rondele sau bucati nu prea mari si se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot. Cind este gata, prazul se
Se curata si se spala prazul, se taie rondele sau bucati nu prea mari si se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot. Cind este gata, prazul se scoate intr-o salatiera si se lasa deoparte pina se raceste; se gusta de sare si, daca mai este nevoie, se mai adauga, se pipereaza dupa gust si se stropeste cu ulei si otet. Se amesteca salata cu grija ca sa nu se sfarime prazul si se garniseste deasupra cu jumatati de masline aranjate in diferite modele.
Eu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte...
Salata de paste cu sparanghel si suncaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa