Salata de praz cu maioneza

Se aleg fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taie bucati mari de 4-5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 fire de praz
  • 1 lingura de mustar
  • 1 galbenus crud
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita de otet
  • sare

Mod de preparare

Se aleg fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taie bucati mari de 4-5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in salatiera.

Din galbenusul crud, ulei si otet se face o maioneza groasa care se toarna peste praz.
Se amesteca cu atentie, se lasa, salata la rece o ora si se serveste.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

salata boeuf,

salata pui

salata orientala

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii