Se spala rosiile, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc. Se amesteca cu usturoiul pisat bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Ul
Se spala rosiile, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc.
Se amesteca cu usturoiul pisat bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Uleiul se infierbanta pe foc si se toarna peste salata.
Se omogenizeaza si se presara cu marar tocat deasupra.
Se serveste langa mancaruri din legume sau din carne de pasare.
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata boeuf,
Salata de pui,
Salata orientala
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii