Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa ca
Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa care se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare sau in functie de preferinte si se pun intr-un castron adanc.
Se curata hreanul, se da pe razatoarea mica, se amesteca cu sfecla, se stropeste amestecul cu ulei si otet si se sareaza dupa gust.
Se omogenizeaza amestecul si se lasa la rece cateva ore inainte de a fi servit.
Salata de sfecla este bogata in vitamine si se serveste langa mancaruri din carne de pasare sau langa mancaruri din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
salata boeuf,
Salata sfecla,
Salata orientala
Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!
Desert prajitura cu crema de branza si zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj