Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa ca
Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa care se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare sau in functie de preferinte si se pun intr-un castron adanc.
Se curata hreanul, se da pe razatoarea mica, se amesteca cu sfecla, se stropeste amestecul cu ulei si otet si se sareaza dupa gust.
Se omogenizeaza amestecul si se lasa la rece cateva ore inainte de a fi servit.
Salata de sfecla este bogata in vitamine si se serveste langa mancaruri din carne de pasare sau langa mancaruri din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
salata boeuf,
Salata sfecla,
Salata orientala
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa