Sfecla se spala cu peria, se clateste in mai multe ape, dupa care se pune la fiert cu apa rece. Se fierbe doua ore, pana cand furculita poate patrund
Sfecla se spala cu peria, se clateste in mai multe ape, dupa care se pune la fiert cu apa rece.
Se fierbe doua ore, pana cand furculita poate patrunde usor in ea.
Se curata de coaja, se taie felii subtiri sau se da pe razatoarea mare si se pune intr-un castron adanc.
Se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si se parfumeaza cu chimen pisat.
Cand sfecla s-a racit bine, se adauga otetul, se amesteca cu o furculita compozitia, apoi se lasa la rece.
Salata de sfecla rosie este mai buna de pe o zi pe alta.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
salata sfecla,
sfecla rosie salata,
Rulada de spanac
Pentru ca suntem in perioada postului si pentru ca unii dintre noi tinem post, m-am gandit ca ar fi binevenita o astfel de...
Ciorba de stevie (de post)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa