Salata de spanac

Spanacul se curata de frunze si se spala sub jet de apa. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 5 minute se scoate si se lasa la sc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spanac proaspat
  • 3 oua
  • 1 cana smantana
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Spanacul se curata de frunze si se spala sub jet de apa. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 5 minute se scoate si se lasa la scurs. Dupa ce s-a racit, se taie julien. Intre timp se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in rondele. Spanacul se potriveste la gust de sare si se pune intr-o salatiera. Se asaza de jur imprejur rondele de oua si se stropeste salata cu zeama de lamaie.


Smantana se toarna peste salata in momentul servirii.

Alte retete:

Saratele Chiftele Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....

Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca