Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare timp de 15 minute si se scoate. Dupa aceea se stoarce bine bine si se taie in fasii fine. S
Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare timp de 15 minute si se scoate.
Dupa aceea se stoarce bine bine si se taie in fasii fine.
Se pune intr-un castron si se amesteca cu zeama de la o jumatate de lamaie, cu putina sare si smantana.
Se omogenizeaza amestecul, se garniseste salata cu ron-
dele de ou fiert tare si se lasa la rece.
Salata este buna daca se serveste in aceeasi zi.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac aici:
pui cu spanac,
rulada cu spanac,
Clatite cu spanac,
Spanac cu carne
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii