Se face maioneza din cele doua galbenusuri si ulei. Se curata telina si se spala. Morcovul si marul se spala si se curata, apoi se toaca marunt, folo
Se face maioneza din cele doua galbenusuri si ulei. Se curata telina si se spala. Morcovul si marul se spala si se curata, apoi se toaca marunt, folosind un robot de bucatarie sau se dau prin razatoare. Dupa ce au fost tocate se adauga peste maioneza si se amesteca pentru a se omogeniza.
Sarea se adauga dupa gust.
Se serveste pe paine
Alte retete culinare recomandate:
Zacusca
Zacusca de ciuperci
Cartofi la cuptor
N-am sa va spun nici ca am mai multa energie, nici ca daram muntii, cum zice Bahmuteanca in reclama la tigaile Dry cooker, ci...
Biban fript cu legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj