Se alege o varza mijlocie, bine coapta, se spala si se taie fideluta. Se pune intr-o cratita adanca, se freaca cu sare, apoi se spala cu apa rece si s
Se alege o varza mijlocie, bine coapta, se spala si se taie fideluta.
Se pune intr-o cratita adanca, se freaca cu sare, apoi se spala cu apa rece si se scurge bine.
Se stoarce usor prin presare, se pune intr-un castron, se stropeste eu ulei si otet si se potriveste de sare,
Salata de varza se serveste langa orice fel de mancare
Alte retete culinare gasiti aici:
salata boeuf,
salata pui
salata orientala
Fursecuri, fursecuri, cine vrea fursecuri? Hai, stiu eu ca nu le refuzati si va plac, mai ales langa o cana de cafea...
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovazOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj