Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta. Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbint
Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta.
Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbinte si se parfumeaza cu chimen pisat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din carne sau din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasesti aici:
salata bulgareasca,
ciorba salata
retete legume
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii