Salata de varza alba

Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta. Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbint

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza alba murata
  • 1 lingurita de chimen pisat
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta.

Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbinte si se parfumeaza cu chimen pisat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din carne sau din legume.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasesti aici:

salata bulgareasca,

ciorba salata

retete legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca