Varza se taie in fasii subtiri sau in cuburi. Ceapa si cartofii fierti se taie felii subtiri si se amesteca cu varza scursa de zeama. Se adauga uleiu
Varza se taie in fasii subtiri sau in cuburi.
Ceapa si cartofii fierti se taie felii subtiri si se amesteca cu varza scursa de zeama.
Se adauga uleiul, piper, dupa gust, si daca este nevoie se ai adauga sare si otet (varza fiind murata contine sare si este acra).
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficateiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj