Se coc vinetele la foc iute, se curata imediat si se lasa sa se scurga. Cand s-au racit, se toaca cu un cutit de lemn si se pun intr-un castron. Se am
Se coc vinetele la foc iute, se curata imediat si se lasa sa se scurga.
Cand s-au racit, se toaca cu un cutit de lemn si se pun intr-un castron.
Se amesteca cu un dovlecel fiert si tocat marunt, cu ceapa tocata si frecata cu sare, apoi se amesteca salata cu o lingura de lemn, adaugand treptat laptele, apoi uleiul.
Se amesteca intr-un singur sens pana la omogenizarea completa a compozitiei.
Salata nu se tine la rece.
Se serveste in aceeasi zi.
Laptele si dovlecelul adaugate salatei o fac dietetica.
Pofta buna!
Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...
Aperitiv placinta dobrogeanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj