Se coc vinetele la foc iute, se curata imediat si se lasa sa se scurga. Cand s-au racit, se toaca cu un cutit de lemn si se pun intr-un castron. Se am
Se coc vinetele la foc iute, se curata imediat si se lasa sa se scurga.
Cand s-au racit, se toaca cu un cutit de lemn si se pun intr-un castron.
Se amesteca cu un dovlecel fiert si tocat marunt, cu ceapa tocata si frecata cu sare, apoi se amesteca salata cu o lingura de lemn, adaugand treptat laptele, apoi uleiul.
Se amesteca intr-un singur sens pana la omogenizarea completa a compozitiei.
Salata nu se tine la rece.
Se serveste in aceeasi zi.
Laptele si dovlecelul adaugate salatei o fac dietetica.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa