Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga, in acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat c
Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga,
in acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat cu uleiul adaugat treptat.
Maioneza se subtiaza cu smantana.
Vinetele se toaca cu un cutit de lemn, se pun intr-un castron, se sareaza, se acopera cu maioneza si se amesteca bine.
Salata se serveste in aceeasi zi, sau se pastreaza la loc racoros, dar nu rece, pentru a doua zi.
Inainte de a fi servita, salata se orneaza cu felii de rosii sau de gogosar crud.
Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...
Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.