Salata de vinete cu maioneza si ceapa

Se face maioneza din doua galbenusuri si 250 ml ulei, dupa care se mixeaza sau se toaca vinetele coapte, adaugandu-se treptat in maioneza. Dupa ce au

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete coapte
  • 250 ml ulei
  • 2 cepe medii
  • 2 oua
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se face maioneza din doua galbenusuri si 250 ml ulei, dupa care se mixeaza sau se toaca vinetele coapte, adaugandu-se treptat in maioneza. Dupa ce au fost amestecate se adauga ceapa razuita sau tocata marunt si se sareaza dupa gust.


Se poate servi in aperitive cu rosii, ardei sau castraveti.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca