Salata verde se rupe in bucati (nu se taie pentru ca isi pierde din calitati) , se fierb 3-4 oua si se taie cubulete, branza telemea se taie la fel c
Salata verde se rupe in bucati (nu se taie pentru ca isi pierde din calitati) , se fierb 3-4 oua si se taie cubulete, branza telemea se taie la fel cubulete, maslinele se curata de samburi. Porumbul se scoate din cutie si se lasa la scurs intr-o sita, menta se rupe marunt. Se amesteca toate intr-un bol de sticla si peste se stoarce putina zeama de portocala.
Se serveste rece.
Alte retete de salaterecomandate
Salata de icre Salata de ciuperci Salata bulgareasca
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti