Secretul salatei consta in buna apreciere a timpului de preparare. Grecii nu obisnuiesc sa lase gusturile sa se intrepatrunda, in consecinta, ei prega
Secretul salatei consta in buna apreciere a timpului de preparare. Grecii nu obisnuiesc sa lase gusturile sa se intrepatrunda, in consecinta, ei pregatesc salata inainte de a o servi. Se taie castravetele felii groase. Este important, deoarece, in acest fel, nu lasa apa.
Rosiile se taie in 4 – 5 bucati, iar ceapa, rondele. Se pune totul in salatiera, se sareaza, se da cu oregano (numele grecesc este Rigani). Se toarna ulei de masline, otet de vin, dupa gust – se adauga masline si bucati de feta. La terminare, se mai presara oregano deasupra.
Alte salate retete
Salata greceasca
Salata de conopida
Salata cu andive si ridichi
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj