Salata mediteraneana

Se spala salata sau laptuca, se scurge de apa si pune pe o farfurie. Se orneaza cu sferturi de anghinare, rosioare sau rosia taiata felii, masline, ca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi de salata sau laptuci
  • o rosie taiata felii sau rosioare cireasa
  • anghinare din conserva
  • cateva masline negre
  • capere (dupa gust)
  • branza de oaie (feta)
  • prosciutto(daca aveti)
  • lamaie
  • ulei de masline
  • o lingura
  • cateva frunze de busuoic pentru ornat

Mod de preparare

Se spala salata sau laptuca, se scurge de apa si pune pe o farfurie. Se orneaza cu sferturi de anghinare, rosioare sau rosia taiata felii, masline, capere si faramituri de feta.

Se garniseste cu frunze de busuioc.

Se toarna peste salata lingura de ulei si se lasa la temperatura camerei 30 min.

Se serveste la masa in farfurii individuale cu sferturi de lamaie.
Reteta Salata mediteraneanaa fost propusa de peruzele

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...