Se fierb cartofii in coaja si dupa ce se curata se taie in cubulete intrun castron. Rosiile, ridichile, ceapa, ardeii si castravetii se taie in ronde
Se fierb cartofii in coaja si dupa ce se curata se taie in cubulete intrun castron.
Rosiile, ridichile, ceapa, ardeii si castravetii se taie in rondele sau cubulete si se adauga peste cartofi.
Salata verde se pala si se marunteste cu mana.
Se adauga sare, otet si ulei.
Se adauga patrunjelul maruntit, dupa ce a fost spalat.
Alte retete: Salata speciala; Salata de frunze tinere
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa