Castravetii se curata si de coaja, se taie pe lungime in bastonase lungi si apoi in feliute subtiri; ceapa se toaca marunt (nu se rade), usturoiul se
Castravetii se curata si de coaja, se taie pe lungime in bastonase lungi si apoi in feliute subtiri; ceapa se toaca marunt (nu se rade), usturoiul se piseaza bine; se amesteca ingredientele cu sare si zeama de lamaie dupa gust; se adauga apa rece si cuburi de gheata.
Se serveste imediat la un fel principal in castronele; desi pare o supa rece, nu este; este foarte racorasa vara si foarte buna, putandu-se consuma asociata cu multe mancaruri pe baza de carne sau nu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa