1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 2. Se curata ceapa si se taie felii. 3. Se incing intr-o tiga
1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.
2. Se curata ceapa si se taie felii.
3. Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.
4. Se adauga samburii de pin si se prajesc putin.
5. Se pudreaza cu zahar si se lasa sa se caramelizeze usor.
6. Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa se fiarba putin.
7. Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.
8. Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin, sare si piper.
9. Preparatul este o garnitura minunata pentru pestele la gratar.
Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉 Inițial am zis că iar am ratat-o anul...
Dulceata din toporasi (viorele de padure)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.