Salata picanta de fasole verde

1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 2. Se curata ceapa si se taie felii. 3. Se incing intr-o tiga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • 250 g ceapa frantuzeasca
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 100 g samburi de pin
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 linguri otet balsamic

Mod de preparare

1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.

2. Se curata ceapa si se taie felii.

3. Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.

4. Se adauga samburii de pin si se prajesc putin.

5. Se pudreaza cu zahar si se lasa sa se caramelizeze usor.

6. Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa se fiarba putin.

7. Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.

8. Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin, sare si piper.

9. Preparatul este o garnitura minunata pentru pestele la gratar.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉   Inițial am zis că iar am ratat-o anul...

Dulceata din toporasi (viorele de padure)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii