Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare. Cand au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare.
Cand au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi, se stropesc cu doua linguri de ulei si se lasa sa se raceasca.
In acest timp se toaca ceapa, usturoiul si salata, se pun peste cartofi si se amesteca. Restul de ulei se amesteca cu otet, sare si piper macinat, iar sosul obtinut se adauga peste cartofi. Intr-un castron adanc se aseaza
cateva frunze de salata sprijinite de peretii vasului, se pune salata, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii