Salata taraneasca

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare. Cand au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 fire de usturoi
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 salata verde
  • piper macinat
  • 2 oua fierte tari
  • 2 linguri de otet
  • verdeata

Mod de preparare

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare.

Cand au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi, se stropesc cu doua linguri de ulei si se lasa sa se raceasca.

In acest timp se toaca ceapa, usturoiul si salata, se pun peste cartofi si se amesteca. Restul de ulei se amesteca cu otet, sare si piper macinat, iar sosul obtinut se adauga peste cartofi. Intr-un castron adanc se aseaza

cateva frunze de salata sprijinite de peretii vasului, se pune salata, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si mac

Va plac tartele? Dar branza? Eu astazi m-am gandit sa va aduc o tarta aperitiv, foarte gustoasa care sper sa va fie pe plac....

Tarta cu branza si mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca