Salata se desface si se spala in mai multe ape. Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera. La fel se procedeaza si cu ceapa verde. Ameste
Salata se desface si se spala in mai multe ape.
Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera.
La fel se procedeaza si cu ceapa verde.
Amestecul se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si otet si se orneaza cu felii de ou fiert tare.
Pe deasupra se presara marar tocat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din legume sau langa omlete.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii